EMEA Accounting - contabilitate şi consultanţă financiară

Despre noi

CINE SUNTEM

Suntem o firmă de servicii de contabilitate și consultanță financiară înființată în 2016. În doar un an de existență, am strâns deja în jur de 40 de clienți din peste 10 domenii de activitate. Nu spunem asta ca să ne lăudăm, ci ca să-ți dai seama că expertiza noastră este foarte largă: oferim servicii complete, de la contabilitate la consultanță juridică în drept comercial. Indiferent că vorbim despre servicii, comerț, marketing, IT sau cosmetică, cu siguranță te putem ajuta!

CE NE FACE DIFERIȚI

Lucrul care ne place cel mai mult este probabil cel care te îngrozește pe tine: să luăm un maldăr de documente și să le introducem într-un program de contabilitate. La final, când toate ies frumos și la locul lor, să nu crezi că am terminat, de aici începe partea cea mai interesantă. Pe baza rezultatelor putem face o analiză, iar apoi niște proiecții. Vrei sa te dezvolți? Vrei să faci un credit? Oare e cazul să mai așteptăm un pic? Te ajutăm să răspunzi la toate întrebările de acest fel.

Pentru noi, e foarte importantă relația pe care o dezvoltăm cu clienții noștri. Credem că afacerea ta face parte din tine, așa că nu ar fi mai bine să lucrezi cu un om care să te înțeleagă, decât să auzi o voce rece la celălalt capăt al telefonului? De aceea, vrem să te cunoaștem și să ne povestești cum vezi tu business-ul tău și ce ți-ai dori să se întâmple cu el pe termen lung.

Sistemul fiscal din România este unul dificil de înțeles, dar noi am ajuns să-l cunoaștem foarte bine. Vei ști mereu, din timp, dacă ai acte de depus sau taxe de plătit, astfel încât să nu fii luat niciodată prin surprindere și să poți lucra liniștit.

Apoi, noi nu vedem contabilitatea doar ca pe un simplu job de unde plecăm în fiecare seară, fericiți că s-a terminat ziua de muncă. Suntem un colectiv cu adevărat pasionat de ceea ce facem! Asta înseamnă că vrem mai mult de la noi și că, în timp, vom putea să avem și mai bine grijă de tine și afacerea în care ești implicat.

CHIAR AI NEVOIE DE O FIRMĂ DE CONTABILITATE?

Poate că te întrebi de ce ar trebui să apelezi la o firmă de contabilitate. Alte hârtii, alte facturi, alte bătăi de cap! De fapt, nu-i chiar așa.

  • Pe lângă partea de fiscalitate, o firmă cum suntem noi te va consilia în ceea ce privește interacțiunea cu statul. Vei ști ce documente trebuie să ai și când, unde trebuie să le depui și de ce, care sunt taxele pe care trebuie să le plătești și care sunt banii pe care îi poți folosi.
  • Este mai rentabil să plătești un serviciu, decât să îți iei un salariat special pentru asta. În felul ăsta nu mai trebuie să plătești impozite sau asigurări de sănătate.
  • Într-o firmă lucrează mai mulți oameni, fiecare cu o arie de expertiză complementară, iar experiența lor cumulată acoperă astfel o paletă foarte largă a domeniilor de activitate. Ce te faci dacă vrei să te extinzi într-o zonă cu care contabilul tău nu s-a mai întâlnit niciodată?
  • N-a rămas că de hârtii ne ocupăm noi?

Dacă vrei să apelezi la oricare dintre serviciile noastre și crezi că putem ajuta,
trimite-ne un e-mail la adresa office@emeaaccounting.ro sau sună-ne la telefon +4 0731 211 861
și hai să vedem ce putem face împreună pentru afacerea în care ești implicat.